Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Je to tam! Muži prolomili smůlu a vyhráli

Redakce, / 26.09.2022, Dvůr Králové nad Labem, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
O víkendu se dařilo mužům, mládež hrála zápasy kvůli velké marodce s minimem hráčů, starším kategoriím museli pomoc i mladší.

FOTOGALERIE - Je to tam! Muži prolomili smůlu a vyhráli, mládež hrála zápasy kvůli velké marodce s minimem hráčů, starším kategoriím museli pomoc i mladší

Před-přípravka a Mini přípravka


trénují a hrají spolu již i zápasy, bohužel kvůli marodce se prvního zápasu zúčastnili jen 4 hráči. Zápasy se hrají 3+0, takže byl jeden na střídání.

K prvnímu zápasu odjel Tonda Portych, Matyáš Žaba, Jirká Kozák a Dominik Jagminas. Soupeř byl lépe připraven a zaslouženě vyhrál, zatím co mi se opravdu seznamujeme se systéme hry od základu rozehry, přesto se mohou Tonda a Jířa pochlubit oba prvními dvěma vstřelenými góly. Výsledek není zde určitě vůbec důležitý. Hráči měli radost, bojovali jako lvi až do konce. Snad další zápas si to budou moc vyzkoušet i jiní z velké soupisky před-přípravky a mini přípravky, čím dříve budou hrát, tím dříve budou na fotbal připraveni.

Dohrávku se Rtyní kvůli počasí se odkládá až na 3.10.

Trénink dáme v úterý 27.9. od 17,15 od 18,45h. a další zápas mají ve čtvrtek 29.9. od 16,45 a 17,25 hod. v B.Třemešné

Kuba a Kuba.
----------------------

Mladší přípravka


Odjížděla velmi oslabená do Bílé Třemešné v sobotu 17.9. kde musel pomoci i Ben Róth z Mini (2017). Přesto první zápas zvládli a vyhráli, v druhém už to bylo s jedním na střídání těžší, přesto zaslouží všichni velké uznání.

B.Třemešná - Vítězná - 2:5 / 6:1

----------------------

Starší přípravka


Sehrála v sobotu 17.9. na našem hřišti dvojzápas s FK Mostek, i přes mnoho omluvenek náš tým dál válí a oba zápasy zaslouženě vyhrál. Až na pár malých chyb v rozehře jsme ukázali pěkné akce. Ze šesti zápasů mají již 77 nastřílených branek!!!

Vítězná - Mostek 16:3 / 18:2

Nyní je čeká ve středu 21.9. trénink na hřišti od 17,30 do 19,00 hod. a zápasy v sobotu 24.9. od 9,00 a 10,00 hod. na Mostku i s D.Kalnou.
-----------------

Mladší žáci


.. válčí také také s velkou marodkou, v dalším zápase nám musel pomoc ,,Messi" Matyáš Říha, který ve finále měl za pátek a sobotu 6 zápasů s bráchou Filipem! Kvůli výběrům jsem odehráli dvojzápas doma v pátek 16.9. od 17,00 a 18,00 hod. s Lánovem, soupeř hrál velmi důrazně, nám se podařil úvodní zápas, velmi bojovný výkon podal celý tým, škoda že se nám nepodařilo dát branku. Ve druhém už to bylo těžké, docházela síla, dělali jsem chyby hlavně v rozehře. Přesto se nám bojovností a kombinací podařilo dát branku Vildou Šulcem.

Vítězná - Lánov 0:3 / 1:6

Další zápas nás čekal v sobotu 17.9. hned ráno od 9,00 a 10,00h s Pilníkovem opět na našem hřišti. Za chmurného počasí a s mnoha šrámy z pátku jsem úvodní zápas zaslouženě vyhráli, a že jsme mohli dát více branek. Ale na hráčích byla znát únava, hra byla pomalejší a do toho nic moc počasí. Druhý zápas jsme remízovali a to jen díky mnoha nedokončených akcí a dobře chytajícímu ,,Messimu".

Vítězná - Pilníkov 2:1 / 1:1

-----------------

Starší žáci


přivezli z Rudníku 5.bodů do Vítězné i s jedním hráčem na střídání v sobotu 17.9. porazili na úvod dobrým výkonem domácí Rudník a ve druhém remízovali a vyhráli na penalty se spojeným týmem Rtyně/Úpice.

Rudník - Vítězná 1:3

Rtyně/Úpice - Vítězná 3:3 (6:5p)

Minulý týden byl pro oddíl starších žáků, co se týče zápasů, velmi nabitý.
Ve středu odpoledne jsme hráli ve Vítězné nejdříve vyrovnaný zápas s Bílou Třemešnou. Dlouho jsme drželi naději na vyrovnání za stavu 1:2.Bohužel naše snaha o vstřelení gólu skončila nešťastným gólem v naší síti a konečným výsledkem 1:3.

Druhý středeční zápas s Poříčím jsme zahájili vstřelením vedoucího gólu. Bohužel se ale ukázalo, že středa nebyla naším šťastným dnem a po chybách v obraně jsme prohráli za velmi deštivého večera 1:6.

V sobotu 17.9. nás čekali dva zápasy v Rudníku. Na hřišti nás uvítal déšť a zároveň jsme zjistili, že se nás sešlo, vzhledem k nemoci, celkem devět.

První zápas s domácím Rudníkem, který byl také oslaben, jsme zvládli celkem bezpečně a zvítězili jsme 3:1.

Druhý zápas s Úpicí byl již napínavější. Po urputném boji soupeř v závěru vyrovnal na konečných 3:3. Následoval infarktový penaltový rozstřel. Musím pochválit všechny naše střelce za to, že každá penalta mířila mezi tři tyče.

Zároveň se opět blýskl několika pěknými zákroky náš brankář a tak jsme nakonec i v tomto zápase zvítězili a odčinili tak onu nešťastnou středu.


Trenér Honza

Nyní je čekají tréninky ve středu od 16,00 a v pátek od 17,00 hod. Zápasy mají v sobotu 24.9. v B.Třemešné od 9,00 a 10,00 hod.
-------------

Muži


Sokol Vítězná - Sportovní klub MFC Svoboda 3:0 (2:0)

Branky: Krákora, Špůr, Gábriška. Rozhodčí: Wiesner. Bez karet. Diváků: 30.

Sestava: Vinš - Tichovský (K), Krákora, Černota, Jirásko, Špůr ( 76" Dušánek), Gábriška, Poloprudský, Pivoňka ( 64" Szamko), Hlavatý ( 56" Plch), Geguš

připraveni: Daniel, Rykr a Balghouthi.

Slovenské duo řádilo, Geguš připravil úvodní branku pro Gábrišku, sám Geguš mohl v zápase dát mnohem více branek a to i ostatní spoluhráči. Zápas se musel líbit hlavně našim divákům. Bohužel kvůli pravidlu ,,tří oken" se do hry nemohli dostat další dva hráči a někteří nedorazili, ale nezoufejme, další zápasy jsou za dveřmi, v sobotu 24.9. hrajeme opět doma už od 13,30 hod. s Libčí a ve svátek ve středu 28. 9. hrajeme také doma od 16:30 hod. s Poříčím.

Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Hosté od vyšší porážky zachránilo neproměňování dalších příležitostí domácích hráčů. Svou první branku vstřelil novic v domácím týmu Luboš Gábriška který přišel do týmu v pátek z FK Řeporyje.

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 75x