Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tenis

Pár letních tenisových úspěchů

Redakce / 28.08.2020, Trutnov - Trutnovsko a Úpicko, tenis.kralovedvorsko.cz
Nejlepší hráč TCDK Daniel Pátý se dostal v letních měsících do skvělé formy. Minulý týden na MČR jednotlivců dospělých se ve dvouhře i čtyřhře dostal mezi posledních 8 nejlepších. Svojí parádní jízdu potvrdil v těchto dnech v Mladé Boleslavi, kde se ve dvouhře dostal do finále, ve čtyřhře nenašel přemožitele a zvítězil.

FOTOGALERIE - PÁR TENISOVÝCH ÚSPĚCHŮ!!


V semifinále čtyřhry mu ale zatopil ŠTĚPÁN BAUM, pro kterého bylo semi debla také velkým úspěchem. Pro Dana to bylo letos již 3. vyhraný A turnaj ve čtyřhře a třetí dosažené semifinále ve dvouhře na turnajích této kategorie.

ADAM NÁPRAVNÍK s MIKULÁŠEM HOLUBEM zvítězili ve čtyřhře na C turnaji v Chrudimi, Adam zvítězil na celém turnaji i ve dvouhře.

DOMINIK KNUTSON zvítězil na turnaji v Semilech.

SÁRA DIVILOVÁ zvítězila na domácím turnaji starších žákyň ve dvouhře i čtyřhře, bronz ve dvouhře přidala KAČKA ŠPŮROVÁ.

DOMINIK VÁGNER bral bronz na domácím turnaji starších žáků ve dvouhře.

V neděli jsme uspořádali ve Dvoře Králové turnaj babytenistů, do kterého nastoupilo 17 dětí, z toho 6 domácích. Titul zůstal doma a radoval se z něho DÁDA MOTAL.

VOJTA HAVLÁSEK přivezl bronz za 3. místo ze sobotního turnaje babytenistů v Pardubicích.

Celkem 8 minitenistů, z toho 4 domácí hráči a hráčky TCDK si to v sobotu rozdalo ve skupinách a následně ve vyřazovacím pavouku o poháry a ceny. Nejlépe z našich hráčů skončil na 2. místě Karlito Krejčí, na 4. místě skončili Denis Hayek a Sabinka Mynářová, na 8. místě Klaudinka Divilová.

Roman Nápravník
TC Dvůr Králové n. L.

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 546x