Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tenis

Tenista Dvora Králové 2019

Redakce / 15.10.2019, Dvůr Králové nad Labem, tenis.kralovedvorsko.cz
V sobotu 5. října 2019 se uskutečnil již 18. ročník tenisového turnaje "Tenista Dvora Králové". Bohužel nepřízeň počasí způsobila, že jsme tento závěrečný turnaj letní sezóny museli odehrát v našich halách a ne na antukových dvorcích.

FOTOGALERIE - TENISTA DVORA 2019

Pro letošek jsme tedy zvolili formát turnaje, který byl stejný jako při obvyklých klubových večerech, tzn. že jsme hráli čtyřhry, kdy složení dvojic určuje počítač. Přesto bylo k vidění mnoho krásných zápasů, kdy dá se říci v tento jediný den roku máme možnost umožnit rekreačním hráčům zahrát si společně s těmi závodními.

Celkovým vítězem a tedy "Tenistou Dvora Králové 2019" se stala dvojice Jirka Bednář a Miroslav Přichystal, která ve finále porazila Dominika Vágnera s Lukášem Farským. 

Nová nafukovačka

Téhož dne došlo kolem 11 hod. zároveň ke slavnostnímu otevření přetlakové haly, kdy se i díky investorům z řad členů klubu podařilo zakoupit tuto halu do našeho vlastnictví.

Tato významná událost v historii klubu si v sobotu zasloužila představení a shrnutí celého projektu v podobě krátkého proslovu našeho předsedy Mgr. Michala Vágnera a přestřižení slavnostní pásky za přítomnosti cca 25 členů našeho klubu.

Všem, kdo si udělal čas, zavítal ve velkém dešti na tenis a strávil společně sobotu, DĚKUJEME!!

Roman Nápravník

Další články Tenisový klub Dvůr Králové n. L (TC DK)

 
Vaše komentáře

Přečteno 3292x