Vyhledej
Královédvorsko > Vzdělávání > základní školy > ZŠ speciální Diakonie Dvůr Král. n.L.

Ohlédnutí za aktivitami ve škole - prosinec 2023

Redakce, / 8.01.2024, Dvůr Králové nad Labem, zsdiakonie.kralovedvorsko.cz
Vánoční prázdniny utekly rychle a ačkoliv jsme se po návratu do školy ocitli v novém roce, vracíme se ještě s informacemi do posledního měsíce loňského roku.

FOTOGALERIE - Ohlédnutí za měsícem prosinec 2023


SVATÁ BARBORA 
V rámci projektového dne jsme si připomněli, že slaví svátek svatá Barbora. Žáci se dozvěděli, proč se dávají do váziček, „barborky" a do oken ponožky! Nadílku od Barborky jsme si vychutnali!

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA 
Dne 5. 12. 2023 jsme netrpělivě vyčkávali na příchod Mikuláše, anděla a čerta. Než dorazili k nám do školy, žáci si výuku zpestřili hádankami o čertech a čertovskými úkoly. Mikulášovi, a hlavně čertům žáci slíbili, že budou vzorně poslouchat a plnit si své povinnosti.

NOC VE ŠKOLE 
V měsíci prosinci jsme si užili už tradiční předvánoční přespávačku ve škole. Večer jsme začali se slavnostním nealko přípitkem a poté následovala stezka odvahy plná světýlek a vánoční atmosféry. Nechybělo ani zpívání koled u vánočního stromečku na náměstí. Po příchodu jsme se navečeřeli a těšili se na pohádku a relaxaci v hydromasážní vaně. Všichni jsme si "Noc ve škole" moc užili a odnášíme si spousty krásných vzpomínek.

CANISTERAPIE 
Dne 12. 12. 2023 jsme si zpestřili úterní dopoledne oblíbenou canisterapií. Navštívili nás psí kamarádi Ladynka a Baryk. Těšíme se na další canisterapii, která bude až v novém roce!

FELINOTERAPIE 
I v tomto měsíci nám odpolední družinu zpestřila naše oblíbená felinoterapie s kocourkem Barnym. Těšíme se na další felinoterapii zase v příštím roce.

VÁNOČNÍ KONCERT V KOSTELE 
Dne 18. 12. 2023 se konala vánoční besídka v evangelickém kostele, která zpříjemnila odpoledne rodičům a prarodičům. Žáci zpívali vánoční koledy za doprovodu pana Molnára a naší paní ředitelky. Nechyběly ani vánoční básničky! Všichni jsme si vánoční koncert užili a děkujeme za potlesk a podporu!

DÁRKY PRO RODIČE A PRARODIČE 
V rámci projektového dne jsme si užili tvoření dárečků pro rodiče a prarodiče. Posuďte sami, jak se to vašim dětem povedlo.

VÁNOČNÍ KONCERT – DŮM PRO SENIORY 
Dne 19. 12. 2023 jsme navštívili babičky a dědečky v Diakonii ve Dvoře Králové. Zazpívali jsme jim vánoční koledy a popřáli jim krásné Vánoce a mnoho zdraví v novém roce.

VÁNOCE VE ŠKOLE 
Dne 22. 12. 2023 jsme si užili poslední den ve škole v tomto roce a zároveň jsme oslavili i Vánoce ve škole. Všichni jsme si rozbalili dárečky a vychutnávali si vánoční atmosféru! Poslechli jsme si také vánoční koledy, řekli jsme si o vánočních tradicích a některé jsme si i vyzkoušeli. Tento den jsme si náramně užili.

Další články Základní škola speciální Diakonie ČCE Dvůr K. n. L.

 
Vaše komentáře

Přečteno 89x