Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

Tanečníci z Attitude zvládli nabitý víkend na jedničku

Redakce / 27.05.2019, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
V pátek 24. května jsme pořádali již 8. ročník DIVADELNĚ TANEČNÍ SHOW, tentokrát s názvem "Moderní pohádka" v Hankově domě. V sobotu jsme si pak byli zatančit v Praze na Mistrovství České republiky.

FOTOGALERIE - Tanečníci z Attitude zvládly nabitý víkend na jedničku

Divadelně taneční show

Moderní pohádka o tom, jak si babička na svůj iPhone stáhla aplikaci „kouzelné zrcadlo“ a přála si změnit se v mladici. Ovšem netrvalo dlouho a chtěla být zase tou správnou babičkou, která vaří svíčkovou, luští křížovky, je moudrá a vypráví své vnučce pohádky. To ovšem mobilní aplikace neuměla, tak ji vnučka na pomoc zavolala Harryho Pottera, kterému se ale moc nedařilo. Naštěstí však při rybaření chytil zlatou rybku a ta mu splnila přání, aby se babička změnila zpět 😊.

Dopoledne jsme odehráli 2 představení pro děti z mateřských a základních škol, navečer pro rodinné příslušníky, přátele a naše příznivce. Všichni vytvořili krásnou atmosféru a za to moc děkujeme :).
Na parketu se vystřídali tanečníci od 4 let až po skupinku rodičů. Diváci shlédli všechny naše soutěžní choreografie ve stylech hip hop, street dance show, contemporary. Nechyběl však ani break dance a pole dance.

Tímto vystoupením náš taneční víkend pouze začal a v sobotu jsme se zúčastnili Mistrovství České republiky v Praze. 

Mistrovství ČR

I když jsme postup na Mistrovství ČR již v minulosti získali, až letos jsme toho využili a jeli si zasoutěžit. I když hip hop patří k nejvíce nabytým stylům, co se týká množství skupin a tanečníků, tak jsme si vytančili krásné 5. místo s naší skupinkou BABY a jejich Mravenci na tahu a 7. místo patří dětem s choreografií Dalekohledem. I přes to, že nám nezacinkala medaile na krku, Attituďáci bezpochyby předvedli super výkon a těšíme se, až zamakáme v následujícím tanečním roce :).

Děkujeme za finanční podporu Městu Dvůr Králové nad Labem a Královehradeckému kraji, za pomoc všem maminkám a tatínkům, kteří nám pomáhají s nejrůznějšími organizačními záležitostmi a v neposlední řadě našim fanouškům 😊.

Lucie Sýkorová

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

Související články
TS Attitude DKnL na Dvorské Jedničce 2019
TS ATTITUDE DKnL postupuje na Mistrovství ČR
Letní příměstské tábory s TS Attitude DKnL 2019
Vaše komentáře

Přečteno 1387x